Dr. Giuseppe Ferraro előadása

Október 17., hétfőn 17.30 – 20.00 “Az agyag és az antropozófia korszerű szemlélete”, Dr. Giuseppe Ferraro előadása, amelyet beszélgetés követ (tolmácsolással). 
Belépőjegy: 1000,- Ft.

“Az agyag missziója a Földön az, hogy az agyag védelmezi az egész bolygót, védi az ásványi világot a megkeményedéstől, ha nem létezne agyag, akkor nem léteznének termőföldek. Védelmezi a növényeket a luciferi szétbomlástól, mert magától a növény arra törekedne, hogy minél jobban nőjön, ami aztán szétszakadna, széttöredezne. Az agyag az, ami ellenőrzi ezt a növekedést, hogy meggátolja a túlzott növekedést. Az agyag tisztítja, szűri a vizeket. Az állatvilágban is védőfunkciót lát el az agyag. Így jutunk most oda, hogy az embert is védelmezi. És panorámaszerűen rátekintve láthatjuk, hogy az agyag mindig is kísérte az embert a fejlődésében. A házaink sem léteznének agyag nélkül, a hidak sem, amelyek összekötnek bennünket. Nyugodtan mondhatjuk, hogy az agyag az őrzőangyalunk, amely csendes módon végigkísérte a fejlődésünket.”

Dr. Giuseppe Ferraro antropozófus, biokémikus. Hosszú évek óta foglalkozik antropozófiával, 1979-ben alapította és azóta is vezeti az Argital céget, amely antropozófiai inspirációk segítségével zöld agyaggal és az abból előállítható kozmetikai és egészségmegőrzési termékek előállításával foglalkozik. Jelenleg csaknem 40 országban elérhetők az Argital kutatások eredményei. Dr. Ferraro tagja az Általános Antropozófiai Társaságnak, alapító tagja az Olasz Antropozófus Gyógyszerészek Egyesületének (SOFAI), számos könyv szerzője, kiváló előadó. Jelenleg is két antropozófiai csoport munkáját vezeti, az egyiket Modicá-ban, az otthonában, a másikat pedig Cataniá-ban.