28 feb 2019

SPORTOLÓKNAK AJÁNLJUK:

Aki sportol vagy intenzív izomtevékenységet végző munkát végez, jól tudja, hogy az izmok elfáradhatnak, de ez csupán azt jelenti, hogy jól dolgoztunk. Előfordulhat azonban, hogy az izom befeszül, begörcsöl, megkeményedik, amelyet már valamilyen módon kezelni kell.

Az izmok bemelegítéséhez javasoljuk az Árnika krémet, amely egyesíti a hegyi árnika és a zöld agyag regeneráló hatását az izomrostok melegítése által.

részletek -->
09 jan 2019

A rózsa harmonizáló, kiegyensúlyozó hatással van a bőrre

A rózsa vöröses szirmai felidézik a hajnal és az alkony színeit, melyek Goethe szerint a fény és a sötétség találkozásából születnek meg.

Ezek a színek emlékeztetnek arra a hőre, mely lényünk közepéből, ritmikus rendszerünk szférájából, a mellünkből sugárzik és árad szét.

A rózsakészítményekkel történő kezelések ezért a bőr három rétegének belső folyamatait harmonizálják, különösen az arc és a mell területén. 

részletek -->
18 dec 2018

TERMÉSZETES KEZELÉS A FIATALKORI AKNÉK VISSZASZORÍTÁSÁRA

Az akne gyakori probléma a tizenévesek körében. A fiatalkori aknés bőr leggyakoribb tünetei a zsíros, pattanásos és mitesszeres bőr.

részletek -->
24 jan 2018

Targy "hajat" mos

Targy, a teknős kalandja az Argital samponokkal

részletek -->
20 jan 2018

2018 év eleji újdonságok

Az Argital cég folyamatos antropozófiai kutatómunkája és fejlesztése eredményeként 2018-ban először két új szemápoló készítményt szeretnénk röviden bemutatni, amelyek néhány héten belül már nálunk is elérhetőek lesznek.

 

SZEMPAKOLÁS - Fáradt szem ápolására zöld agyag géllel és szemvidítófűvel

A karikás, táskás szemek, a szemkörnyéki duzzanatok megszüntetésére

Kiszerelés: 50 ml  tubus

 

részletek -->
21 dec 2017

Áldott Karácsonyt és Boldog Új Évet!

Áldott Karácsonyt és Boldog Újévet kívánunk minden kedves partnerünknek és vásárlónknak!

részletek -->
23 nov 2017

Argital Klub - 2. előadás a mirtuszfélékről

Az Argital Klub novemberi előadásának témája a  mirtuszfélék (Myrtaceae) néhány kozmetológiai és terápiás szempontból jelentős faja volt, amelyek közös jellemzője, hogy elsődlegesen Ausztráliában őshonosak, és egyedülálló módon illóolajaik antibakteriális, antivirális és antimikotikus hatásúak is egyben.

részletek -->
28 szep 2017

Argital Klub - 1. előadás a rozmaringról

Útnak indítjuk az Argital Klub-ot, melynek keretében szeretnénk az Argital készítményekben található szubsztanciákat bemutatni. Az első, szeptemberi előadás témája a rozmaring , mert a Mediterráneum emblematikus gyógy- és fűszernövényéről van szó, továbbá a Magyar Királyságból kiindulóan a középkorban az első parfüm összetevőjeként jelentős nemzetközi hírnévre tett szert, azaz egy olyan növényről van szó, mely összeköti Szicíliát és Magyarországot mind a mai napig.

részletek -->
15 szep 2017

SANA Bologna 2017

 

ARGITAL a SANA 2017-en, Olaszország vezető ökológiai és természetes termékekkel foglalkozó nemzetközi kiállításán

A SANA immáron 29. alkalommal a biotermékek és természetes termékek nemzetközi kiállítása, egy elismert és népszerű esemény a szakemberek és a természetes egészség kedvelőinek részvételével Bolognában került megrendezésre 2017 szeptember 8 - 11 között. A SANA bemutatja a hazai és nemzetközi természetes és biotermékeket, egyaránt piactér és hálózati helyszín. Ez egyedülálló lehetőséget nyújt új termékek bemutatására és a legújabb piaci trendek megismerésére.

részletek -->

Oldalak