Kozmetikai készítmények

Szemápolás

Az Argital Szemkörnyék ápoló krém és Szempakolás a Demeter-minőségű szemvidítófűvel, bio orvosi székfűvel és olasz szalmagyopárral a szemkörnyéki táskák és ráncok  eltüntetésére szolgál.

Babaápolás

Az Argital babaápolási készítmények teljesen allergénmentesek, 100 %-ban természetes összetevőket tartalmaznak, így a lehető legszelídebb ápolást jelentik a kisgyermekek számára.

Planéta olajok

Dinamizált  és teljesen természetes testápoló olajok. A csillagok tüze működik a tiszta növényi olajok finom hőjében, míg a gyógynövényekben, a citromlében, a tőzegben, az Argital tengeri zöld agya

Speciális termékek

Az Argital Speciális termékek jól körüírható, speciális alkalmazási területeken jelentenek segítséget a hétköznapokban, az Árnika krémtől egészen a Vérehulló fecskefű krémig.

Illatos arc- és testpermetek

Teljesen természetes örömforrások, hűsítő és finom illatú készítmények, amelyeket arctonikként, frissítő testápolóként, csábító illatként vagy dezodorálószerként is alkalmazhatunk.

Ötnapos krém és olaj

Az Ötnapos krém és olaj alkalmazható a menstruáció idején, illetve az azt megelőző néhány napban jelentkező kellemetlen testi és pszichés tünetek enyhítésére. 

GOLD illóolajok

Az Argital Gold illóolajok hosszú kutatómunka eredményei, jelenlegi ismereteink szerint egyedülállóan magas minőséget jelentenek a világban.

Tengeri zöld és fehér agyagok

Az agyagok fontos összetevői a földfelszínnek, és fontos szerepet játszanak az emberi világban és a természeti birodalmakban.

Allergénmentes készítmények

Originális és innovatív termékek azok számára, akik vonzódnak a magas minőség iránt, és különösen azok számára ajánlott akik nem tolerálják az illatanyagokat, konzerválószereket,mesterséges színezékeket, illetve problémás bőrrel rendelkeznek.

Szájápolás

A szájüreg, a fogak higiéniájáért és egészségéért. A dentális plakkok megelőzésére.

Hajápolás

A kovaerők az Argital zöld agyagban egészsségessé teszik a hajat, erősítik azt, megelőzik a hajhullást.

Szappanok, tusfürdők és mosakodógél

Gyengéd tisztítás és hámlasztó hatás zöld agyaggal. Az Argital növényi és folyékony szappanok vízzel való érintkezésükkor különösen lágy habot képeznek és gyengéd ápolást jelentenek.

Oldalak