Argital Magyarország

2013 szeptemberében alakult cégünk az Argital Srl-lel kötött megállapodása alapján az olasz cég biokozmetikai termékeinek, táplálék-kiegészítőinek kizárólagos forgalmazója Magyarországon.

Kereskedelmi tevékenységünk célja, hogy kiváló minőségű, valódi emberi igényeket kielégítő termékeket tegyünk elérhetővé minél több ember számára a hazai piacon. A közvetlen kereskedelmi szempontok mellett további célunk, hogy az antropozófiai ember- és világszemlélet egyes elemeit hitelesen képviseljük, és a jövőben – lehetőség szerint – közös kutatásban vegyünk részt. Célunk, hogy gyógyászati, gyógyszerészeti és terápiás kutatásokkal, fejlesztésekkel hozzájáruljunk az antropozófus gyógyászat magyarországi megteremtéséhez.

A kivételes minőségű Argital termékek forgalmazására cégünk, törekedve ezen a területen is az Argital céggel történő lehető legnagyobb egyetértésre, sajátos, az anyacég gondolatiságához mindenben illeszkedő, sajátos kereskedelmi aktivitásra törekszik. Termékeink jövőbeni forgalmazói csak olyanok lehetnek, akik működésükben igazolják, visszatükrözik az Argital márka minőségképét. Ebből a szempontból központi jelentőségű a szakmai kompetencia és a vevőorientált működés.

Hazánkban terveink szerint elsősorban a gyógyszertárak, bioboltok, natúrüzletek, kozmetikusok, Waldorf-iskolák, orvosok, védőnők és más egészségügyi dolgozók, natúrtermékek forgalmazására szakosodott webáruházak fogják megismertetni és forgalmazni az Argital termékeket. Arra törekszünk, hogy csak azokkal létesítsünk partneri viszonyt, akik termékeink forgalmazásában megfelelő környezetet és szakmai ismeretekkel rendelkező elárusító munkatársakat biztosítanak. Fontosnak tartjuk, hogy az általunk forgalmazott termékek megfelelő módon kerüljenek felhasználásra, ezért törekedni fogunk partnereink szakmai képzésére és rendszeres továbbképzésére, ezzel is hozzájárulva a szakmai kultúra színvonalának emeléséhez.

Valódi partnerségre, személyes jó kapcsolatokra kívánunk törekedni, ezért az egyéni igények, problémák felvetésére mindig készen állunk, segítségünkre mindig lehet számítani. Termékismertető kiadványokat, a termékek megismertetését szolgáló eszközöket és szolgáltatásokat a partnereink reális igényeinek mértékéig biztosítjuk. A kis kiszerelésű termékmintákat csak termékvásárlás kiegészítéseként kívánjuk használni, azokat önálló, saját árral rendelkező termékként nem kívánjuk forgalmazni.

Az OLIOLAB Manufaktúra Kft.-t két magánszemély alapította azzal a céllal, hogy az antropozófia ember- és világképéhez illeszkedően olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtsanak, amelyek segítségével az ember magasabb életminőségét, a környezettudatosságot támogatni tudják Magyarországon. Közös gondolkodásunk középpontjában az Én-erők terápiás támogatása, az olajok minél szélesebb körű felhasználásának keresése áll. Ezért vállaljuk, hogy együttműködünk az Argital céggel, mert teljesen egybe vág fejlesztési irányunk és szeretnénk a jövőben közös kutatásban, fejlesztésben is részt venni. Közös feladatunk a cégben, hogy a kereskedelmi és szolgáltató tevékenység ellátása mellett ne szakadjunk el attól a szellemi forrástól, amelyből a termékek a világba kerültek. Törekvésünk középpontja, hogy a vállalkozás nyereséges működtetésén túl a fentebb jelzett szellemiséggel összefüggő terápiás törekvések támogatójává válhassunk.