Az Argital biokozmetikumok magyarországi forgalmazója úgy határozott, hogy az általa üzemeltetett webáruház teljes nettó bevételének 3%-át a Magyar Waldorf Szövetségnek, a magyar Waldorf-iskolák és óvodák érdekképviseleti szervezetének adományozza.

Az Argital kozmetikumok megvásárlásával így a saját egészségeden kívül egy jótékony célért is teszel!

Az Argital és az Antropozófia kapcsolata

Az Argital termékek szicíliai gyártója a teljes tevékenységét az antropozófiai elvekre és értékekre alapozva végzi. Munkájának alapja az Antropozófia tanulmányozása, amely az embert test, lélek és szellem harmonikus hármas egységének tekinti. Az antropozófiai megismerés fényében a test és a bőr egészsége és jól-léte nem csupán az egészséges életviteltől és táplálkozástól függ, hanem egyúttal visszfénye a lélek derűjének és a szellem tudatosságának.

Az antropozófiai kutatásokat kiegészíti egy sor tudományos kísérlet is, melyeket az Argital cégen belül, illetve azon kívül is, egyetemi laboratóriumokban folytat.

Rudolf Steiner, az alapító, így határozza meg az Antropozófiát: „olyan megismerési út, mely az ember lényében lakozó szellemiséget a világmindenség szellemiségéhez kívánja vezetni.”