FRISSÍTŐ KÉZÁPOLÁS A TENGERI ZÖLD AGYAGGAL

A tengeri zöld agyaggal végzett kézápolás pihenteti az izmokat, csökkenti az izom- és ínfeszülést, a fáradtságérzetet, könnyebbé és ápoltabbá válik tőle a kéz bőre.

Kézápolás céljára az alábbi Argital készítményeket ajánljuk:

1. Tisztítsa meg kezeit az Argital Folyékony szappannal, amely enyhén savas PH-jával és értékes búzacsíra olajával támogatja a bőr természetes folyamatait. Naponta akár többször is használható. Alaposan tisztítja a kezet, és megköti a keletkező szabadgyököket. Használata után a kéz bőre puha, ápolt, és tonizált lesz.
2. Agyagos kézfürdő használata során egy kanálnyi Finomra őrölt tengeri zöld agyagot kell meleg vizet tartalmazó mosdókádba tenni. A kezeket az agyagos vízben kell megmosni, masszírozni. Érdemes a vízhez 1-3 csepp Argital Gold Citromfű vagy Levendula illóolajat tenni.
3. A kézápolás befejezéseként ajánljuk az Argital Kézkrém használatát, amely többek között olasz szalmagyopárt, propoliszt és zöld agyag gélt tartalmaz. Védi, ápolja az igénybevett kéz bőrét, a bőrirritációkat nyugtatja, a berepedezett, horzsolt bőr esetén elősegíti a gyorsabb hámosodást.