LAZÍTÓ FÜRDŐ TENGERI ZÖLD AGYAGGAL ÉS GOLD ILLÓOLAJOKKAL

A szicíliai tengeri zöld agyag egy természetes öregedést gátló (anti-aging) szubsztancia, amely egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik. Ez az agyag rendkívül gazdag vitális erőkben, amelyeket a Napból vesz fel a szárítás során, továbbá gazdag kovában, amely lassítja a bőr öregedési folyamatait, és megfiatalítja, rugalmassá teszi és kisimítja a bőrt.

A tengeri zöld agyag rendkívüli természetes tulajdonságait sokféleképpen élvezhetjük, valószínűleg a legkellemesebb felhasználása melegvizes fürdőként történhet a Napon szárított és finomított zöld agyagnak és a rendkívül magas minőséget hordozó GOLD illóolajoknak, mert így közvetlenül lép érintkezésbe a teljes testfelülettel.

A fürdő elkészítése nagyon egyszerű: egy maréknyi finomított tengeri zöld agyagot kell egy kádnyi vízhez adagolni. Ahogy ez az agyag érintkezésbe kerül a vízzel, azonnal elkezd feloszlani benne és egyedülálló módon felfelé törekszik a víz felszínére, felhőszerű alakzatot kialakítva. Fürdés közben a karok és a láb mozgása állandó áramlásban tartja az agyagos vizet, amely így a teljes testfelülettel érintkezésbe tud kerülni. Még kellemesebbé tehető a fürdőzés a fürdővízhez adott 5-10 csepp GOLD Grapefruit, Citrom, Geránium vagy Levendula illóolajokkal.

A fürdés során az agyag nem tapad a bőrre, ezért nincs szükség a fürdés végeztével a tesfelület tiszta vizzel történő lemosására. Hatása azonnal érezhető, és a bőr is kisimultabbá válik. A zöld agyag bátran leengedhető a fürdővízzel a lefolyórendszerbe, az nem csomósodik, ezért hosszú távon sem okoz semmilyen dugulási problémát. Elég annyit tenni, hogy a kádat a fürdést követően a tusolóval kiöblítik.