Leírás
Összetevők: lenmag*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
A len kultúrnövényként évezredek óta használatos. A kékvirágú növény rostját ruhák, hálók, kötelek készítésére, magját táplálékként használták.
Felhasználása: kenyerek, sütemények, pogácsák megszórására. Beáztatva nyert nyákját szorulás esetén használják.
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: | 1972 kJ / 471 kcal |
Zsír: | 30,9 g |
– amelyből telített zsírsavak: | 3 g |
Szénhidrát: | 5,9 g |
– amelyből cukor: | 0,1 g |
Fehérje: | 28,8 g |
Só: | 0,015 g |
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Származási ország: India.
Bio és Gluténmentes |